Afspraak maken

Behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak. Deze maakt u bij voorkeur telefonisch op het nummer 09/220.93.32 of op 0474/69.20.73. Dit kan van maandag tot vrijdag tijdens de openingsuren. Ook voor vragen en aanvullende informatie kan u ons steeds telefoneren of mailen naar info@kine-kaatjeroef.be. Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op uw afspraak. Indien u te laat bent, kan de behandeling niet langer duren dan de tijd die voor u voorzien was.

Afspraak annuleren

Indien u uw afspraak wenst te annuleren, dient u dit ten laatste 24 uur op voorhand te doen. Op die manier kan de vrijgekomen plaats nog door een andere patiënt(e) ingenomen worden. Bij het niet of te laat verwittigen van uw afwezigheid, zijn wij genoodzaakt de behandeling aan te rekenen.

De eerste afspraak

Gelieve volgende zaken mee te brengen bij de eerste afspraak:

  • Identiteitskaart
  • Voorschrift van de arts (een voorschrift is twee maand geldig)
  • Klevertje van de mutualiteit
  • Indien van toepassing: verslagen van de specialist of van medische beeldvorming

Tarieven

Een behandeling in de praktijk kost 34€, voor een huisbezoek betaalt u 36€.

Er kan in de praktijk betaald worden met Bancontact, Payconiq of cash. Het getuigschrift bestemd voor de mutualiteit zal pas meegegeven worden na betaling.

Terugbetaling

Personen met een verhoogde tegemoetkoming betalen het conventietarief. Gelieve ons duidelijk te melden wanneer u hiervoor in aanmerking komt.

Wanneer u een ingreep gehad heeft, betaalt uw hospitalisatie uw eigen opleg terug (1/2 door de mutualiteit en 1/2 door  uw hospitalisatie).

Verder info ivm terugbetaling kan u vinden op de website van het RIZIV: http://RIZIV.fgov.be

Afspraak maken? Bel ons via T 09 220 93 32